vakantiecheck

ingevoerd op 21-6-2009

Op vakantie met de auto ? ; laat uw auto controleren voor u op pad gaat en meld u aan via www.anwb.nl/vakantiecheck

Fa De Goede biedt de zeer complete ANWB VakantieCheck aan voor slechts € 39,95. ANWB leden krijgen hierop ook nog eens 10% korting en betalen dus slechts € 35,95. Print u formulier op www.anwb.nl/vakantiecheck of maak direct een afspraak ons .

Gaat u binnenkort met uw auto op vakantie? Dan wilt u natuurlijk u vakantiebestemming zo snel en veilig mogelijk bereiken. Kom dus voor vertrek naar ons bedrijf voor de ANWB VakantieCheck. We controleren dan uw voertuig uitvoerig op een groot aantal punten, waaronder de banden, remmen en nog veel meer. Zo kunt u onbezorgd op vakantie met een veel kleinere kans op pech onderweg en zonder onverwachte extra kosten. Bovendien ontvangt u een aantal extra’s:

•Het gewilde VakantieCheck Vignet
•Aanbiedingen rondom de VakantieCheck op www.anwb.nl/vakantiecheck
•10% korting op de VakantieCheck als u ANWB lid bent
•De goedgevulde gratis VakantieTas als uw ANWB lid bent.

Het VakantieCheck Vignet
Na het uitvoeren van de VakantieCheck ontvangt u het VakantieVignet, met dit vignet kunt u deelnemen aan een speciale foto-actie. 

De VakantieTas
Deze tas zit boordevol producten en aanbiedingen die de vakantie nog leuker maken. De tas is vanaf 8 juni verkrijgbaar in de ANWB  winkels op vertoon van het VakantieCheck formulier dat is ingevuld door Fa De Goede
U kunt er overigens, zoals altijd bij ons, van op aan dat uw voertuig voor de VakantieCheck in goede, betrouwbare handen is en u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Als na de VakantieCheck blijkt dat u voertuig op bepaalde punten reparaties of onderhoud nodig heeft, dan garanderen wij hierbij dat eventuele benodigde werkzaamheden door ons:
•uitsluitend worden uitgevoerd na toestemming
•helder worden uitgelegd en de defecte onderdelen worden bewaard
•gespecificeerd worden gefactureerd
•uitgevoerd worden volgens de fabrieksspecificaties
•uitgevoerd worden onder de BOVAG reparatie(garantie)bepalingen.
Kom snel langs bij één van onze vestigingen of maak online een afspraak.
Prettige vakantie!check.nl/
vakantiecheck vakantiecheck
ga goed voorbereid op vakantie;laat Uw auto checken ! ga goed voorbereid op vakantie;laat Uw auto checken !